Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Се продава По договор

пред 1 месец - Автомобили - СКОПЈЕ
Škoda Марка
Fabia Модел
- Боја
- Поминати километри
- Година на производство
- Потрошувачка
- Менувач
- Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Se prodava avtomobil Scoda Fabia, za podetalni informacii javete se 071 26 26 05 Ljubomir

види го оригиналниот оглас

Слични огласи