Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Се продава lap-top Dell insparion 15 3576 21 ден.

пред 1 месец - Компјутери - Охрид
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

LAP TOP Dell NB Inspirion 3576, Intel Core i3-7020U (3MB Cache, 2.3GHz), 15.6” FHD (1920x1080) AG, 4GB DDR4, 1TB SATA 5400 rpm 2.5”, AMD Radeon 520 2GB GDDR5
Nabaven – datum na f-ra:04.02.2019.
Garancija (36 meseci) do 04.02.2022.

види го оригиналниот оглас