Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Аеродром 76,500.00 €

пред 5 дена - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
3 Број на соби
Аеродром Населба
87m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 24327
2 тераси, 2 купатила, шпајз со можност за адапатицаја за 3 спални соби

види го оригиналниот оглас