Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Влае 70,000.00 €

пред 5 дена - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
3 Број на соби
Влае Населба
80m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 25369
80м2 стан од куќа со посебен влез со дворче, позади Тедико

види го оригиналниот оглас