Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Козле 180.00 €

пред 5 дена - НЕДВИЖНИНИ - СКОПЈЕ
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 43
Комплетно опремен стан, со една спална, веднаш вселив.

види го оригиналниот оглас