Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. К. Вода 85,000.00 €

пред 5 дена - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
3 Број на соби
К.Вода Населба
72m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 34942
Се продава стан од 72 м2 во Кисела Вода на Стара рампа, станот е на 6 спрат со парно.
Во згарадата има 2 лифта.Станот се продава со вградена кујна со бела техника и елементи во претсобје. (монетално искречен променети њц школките во купатило о тоалет и нова блиндор врата)

види го оригиналниот оглас