Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Тафталиџе 1 82,800.00 €

пред 5 дена - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
2 Број на соби
Тафталиџе 1 Населба
69m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 33203
станот се наоѓа во близина на ТЦЦ Гранд Плаза со една спална соба.

види го оригиналниот оглас