Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Тафталиџе 1 250.00 €

пред 5 дена - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
2 Број на соби
Тафталиџе 1 Населба
52m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 34264
Издаваме празен двособен стан со голема тераса од 27м2, со гаражно место

види го оригиналниот оглас