Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Тафталиџе 1 80,000.00 €

пред 5 дена - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
2 Број на соби
Тафталиџе 1 Населба
66m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 34267
Продаваме стан на одлична локација во Карпош од 66 м2 со 1 спална соба. Станот е на 1 спрат во модерен објект со лифт и парно и има југ исток орентација. Станот има 1 спална соба, преубава соба за дневен престој , кујна и 2 балкона.

види го оригиналниот оглас