Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Центар 500.00 €

пред 5 дена - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
3 Број на соби
Центар Населба
93m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 23993
Кај Фонта- градски парк

види го оригиналниот оглас