Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Центар 400.00 €

пред 5 дена - НЕДВИЖНИНИ - СКОПЈЕ
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 408
Луксузно опремен стан со една спална соба во Дебар Маало, во близина на градски парк, новаградба.

види го оригиналниот оглас