Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Центар По договор

пред 1 месец - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
3 Број на соби
Центар Населба
1m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 34958
Дебар маало, во нова помала зграда недалеку од Апче

види го оригиналниот оглас