Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Црниче 78,800.00 €

пред 5 дена - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
2 Број на соби
Црниче Населба
65m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 26551
На добра локација, со отворен поглед кон Скопје и Водно

види го оригиналниот оглас