Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Стан во Скопје во нас. Црниче 94,536.00 €

пред 5 дена - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
3 Број на соби
Црниче Населба
78m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 34941
Во нова зграда блиску до училиштето

види го оригиналниот оглас