Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Тамче Т80 По договор

пред 4 месеци - Тешки возила,Багери - СКОПЈЕ
- Марка
- Боја
- Поминати километри
- Година на производство
- Потрошувачка
- Менувач
- Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

-Кипер
-Регистрирано до Јули 2021
-Нови гуми
-Возилото е во одлична состојба

види го оригиналниот оглас

Слични огласи