Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

40 пчелни семејства 5,500 ден.

пред 2 месеци - ОСТАНАТО - Неготино
ОПИС НА ОГЛАСОТ

- Се продаваат 40 пчелни семејства, во одлична состојба во околината на Демир Капија.
Цена 5500 ден. по пчелно семејство.
- Се продава центрифуга со 4 рамки, стара 2 години
За повеќе информации јавете се на тел. број: 070/687/210

види го оригиналниот оглас