Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Epson LQ-100 24-Pin Dot Matrix Printer По договор

пред 2 месеци - Компјутери - Прилеп
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Se prodava Epson LQ-100 24-Pin Dot Matrix Printer, malku koristen, vo domasni uslovi, konplet ispraven, pogodeni za vo dukan kako printer za kasa, cena 1000 denar

види го оригиналниот оглас