Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

ПРАВИЛНИК - УСЛОВИ И УПОТРЕБА1. Корисникот кој го огласува огласот без да се регистрира и најави, може да направи промена или целосно да ги избрише своите лични податоци и информации, со соодветно барање доставено до нашата е-маил адреса info@bilbord.mk, додека корисниците кои се најавуваат пред да го објават огласот, можат самите да прават промена на огласот и бришење наистиот.

2. Кога креирате креирате нов оглас или нов кориснички профил на Билборд.мк, ние ги зачувуваме вашите податоците потребни за да го креирате Вашиот профил, а со самото креирање на оглас или профил се согласувате за зачувување, обработка и користење на Вашите лични податоци. Со креирање на профил и внесување на вашите податоци за употреба, вие се согласувате за ваквото складирање на податоци и трансфер на истите према трети лица, по ваше барање. При тоа се превземаат сите соодветни мерки со цел обезбедување и заштита на вашите лични податоци во согласност со законските прописи. Преносот на нформации преку електронски пат не е секогаш безбеден, но ние прави се за да ја зачуваме безбедноста. (Име и Презиме, E-маил адреса, Телефон за контакт, Локација, Податоци за огласот, ИП адреса) од наша страна.

3. Од безбедносни причини вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи. Билборд.мк исто така најтесно соработува со властите.

4. Билборд.мк превзема огласи од www.facebook.mk соогласно со новите правила на FACEBOOK кој го дозволува тоа. Телефонските броеви од огласите повлечени од FACEBOOK не се прикжуваат во целосно на нашиот сајт, така да доколку сте заинтересирани за огласот, кликот врз телефонскиот број ќе ве пренасочи кон оригиналниот FACEBOOK оглас. Доколку некој сака да се тргне неговиот оглас од нашиот веб сајт, соодветно нека не исконтактира на нашата е-маил адреса info@bilbord.mk, во спротивно сите повлечени огласи се бришат автоматски во рок од 30 дена.

5. Билборд.мк не е доверителна служба и никогаш нема да Ви достави сметки за понудените производи.

6. Билборд.мк не одговара за содржината на огласите. Корисникот кој што го огласил огласот, ја превзема целата одговорност. Билборд.мк не е никаков посредник и не е вклучен во трансакциите кои се случуваат помеѓу корисниците.

7. Билборд.мк го задржува правото да го менува огласот или да ги прекине своите услуги и да го суспендира корисничкиот профил без претходна најава или писмено соопштение до корисникот. Користењето на услугите после направените измени подразбира согласност со новите услови за користење од страна на корисникот. Доколку Вие како корисник не се согласувате со овие нови услови, Ваше лично право е да се откажете од користењето на услугите на Билборд.мк.

8. Доколку корисникот плати за ВИП оглас и го отстрани пред да заврши периодот кој му следува, платената сума е неповратлива. Исто така, доколку корисникот престане да ги почитува корисничките правила, Билборд.мк го задржува правото да го избрише огласот без разлика дали е ВИП или не.

ПРЕНАСОЧУВАЊЕ КОН ДРУГИ ВЕБ СЈАТОВИ1. На нашиот веб сајт Билборд.мк може да се најдат линкови кој водат кон други веб сајтови кои не се наша сопственост.

2. Доколкy корисникот ги посети таквите страници преку овој веб-сајт, треба да се почитуваат прописите кои се применуваат за заштита на податоци и други упатства.

3. Билборд.мк не превзема никаква одговорност за стандардот на заштита на податоци и обработка на лични податоци на други компании.

4. Секој веб сајт различен од Билборд.мк има свои политики на приватност со кои се согласувате во момент кога ќе кликнете на линкот. Во таков случај нашата компанија не е одговорна, нити пак превзема одговорност за заштитата на вашите податоци, доколку одберете истите да ги пренесете на третите субјекти. Нашата одговорност се однесува за податоците кои ги оставате на исклучиво на нашата веб страна.НЕКОЛКУ СОВЕТИ ЗА НАШИТЕ КОРИСНИЦИ ДА БИДАТ ПОБЕЗБЕДНИ И ДА ПРЕПОЗНААТ ИЗМАМАВе молиме запазете ги следниве упатства:

1. Никогаш не ги давајте Вашите лични или банкарски податоци преку интернет.

2. Наша препорака е да се сретнете лице во лице со купувачот или продавачот.

3. Бидете внимателни со понуди, кои изгледаат нереални со дадените цени или други нереалани карактеристики.

4. Најмногу бидете предпазливи при купување скапи продукти, како компјутери, мобилни телефони, телевизори и слично.

5. Внимателно со телефонските броеви, особено со скапите броеви или СМС служби.

6. На платформата на Bilbord.mk може единствено да се воспостави контакт помеѓу купувачот и понудувачот.

7. Доколку сте жртва на интернет измама, ве молиме пријавете било какви обиди за злоупотреба од страна на другите членови.

8. Ваквите случаи Ве советуваме да ги пријавите и во полиција.

Промени во Политиката за приватностДоколку политиката за приватност и условите на употреба на Билборд.мк бидат променети и актуализираниа, актуелната верзија секогаш ќе ја најдете овде!ИСПРАТИ ПОРАКА ДО ТИМОТ НА БИЛБОРД.МК ТУКА ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ПРИЈАВИТЕ ПРОБЛЕМ.