Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz, 3,200 ден.

пред неколку секунди - Компјутери - СКОПЈЕ
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Prodavam procesor Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) LGA 1366 ispraven

види го оригиналниот оглас