Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

ISPRAVEN PC 3.0 Mhz soliden za rabota 2,200 ден.

пред 11 часа - Компјутери - СКОПЈЕ
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

ISPRAVEN PC 3.0 Mhz soliden za rabota, 2Gb RAM,250 GB hard disk, DVD Rom instaliran Win 7

види го оригиналниот оглас