Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Kombajn Zmaj 133 По договор

пред 5 месеци - Тешки возила,Багери - Виница
- Марка
- Боја
- Поминати километри
- Година на производство
- Потрошувачка
- Менувач
- Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Prodavam kombajn Zmaj-133 vo odlichna sostojba, spremen za rabotna sezona so full oprema..

види го оригиналниот оглас

Слични огласи