Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Kompjuter По договор

пред 2 месеци - Компјутери - СКОПЈЕ
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

procesor:AMD A4-3400 APU with Radeon(tm) HD
RAM Memory:8gb
Graphics:AMD Radeon HD 5450

види го оригиналниот оглас