Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Kompjuter komplet (+kamera+zvucnici) odlicen za on 6,000 ден.

пред 2 месеци - Компјутери - Битола
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Екстра цена за перформансите:

Процесор: Intel Core 2 Duo CPU
РАМ меморија: (RAM) 2,00 GB
Хард Диск HDD: 500 GB
Тип на хaрд диск: 120GB SSD
Оперативен систем: Microsoft Windows 10 Pro
Монитор: 17” LG FLATRON L1750SQ
Графичка картичка: NVIDIA GeForce 8500 GT
Мрежна картичка: Realtek RTL8168B/8111B
CD-ROM Drive: DVD Writer – Super Multi LG
Тастатура: MS мултифункционална
Безжично Глувче: A4TECH Wireless Mouse
Звучници: MS 2 звучници со супер вуфер
Веб Камера со USB приклучок
Мрежен USB адаптер за безжично поврзување на компјутерот со Wi-Fi: TP-LinkTL-WN727N
Гратис маус пад за глувче
Гратис постоље со тркала за куќиштето

Неодамна е вграден нов HDD SSD 120GB Kingston A400 (со фискална и гарантен лист).
Компјутерот е добро сочуван и без недостатоци.
Ваше е само да седнете и да работите.

види го оригиналниот оглас