Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Lada Samara 1.5 i 500.00 €

пред 1 месец - Автомобили - СКОПЈЕ
Lada Марка
Samara Модел
- Боја
170 Поминати километри
1999 Година на производство
10 Потрошувачка
Рачен Менувач
Плин Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

https://www.pazar3.mk/oglas/vozila/avtomobili/Lada/Samara/se-prodava/skopje/cair/lada-samara-1-5-i/3775077

види го оригиналниот оглас

Слични огласи