Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Laptop HP 4540s 15 ден.

пред 4 месеци - Компјутери - Куманово
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Se prodava Laptop Probook HP 4540s kupen od T-mobile, kako nov na odlicna sostojba bez defekt baterija drzi 90 minuti.
Processor: I5-2450M @ 2.50GHz
RAM Memory: 6 GB
Graphic card 1: Intel HD Graphics 3000
Graphic card 2: AMD Readon HD 7650M
DVD/CD-ROM
SIM CARD MEMORY
HDMI, BLUETOOTH
Windows 10 Pro (Licence for life)

види го оригиналниот оглас