Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Monitor 22' LG Flatron W2243S-PF 2,000 ден.

пред 1 месец - Компјутери - Битола
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Monitor 22' LG Flatron W2243S-PF
Vlezovi: VGA
Potpolno ispraven
So komplet kabli

071 624 194

види го оригиналниот оглас