Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

MULČER GASPARDO BARBI 120 2,000.00 €

пред 6 месеци - Тешки возила,Багери - Велес
- Марка
- Боја
- Поминати километри
- Година на производство
- Потрошувачка
- Менувач
- Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Marka: Gaspardo
Model: Barbi 120
Stanje: Polovno
Godina proizvodnje: 2016 godina
Radni zahvat 120 cm
Spoljna širina 133 cm
Težina 283 kg
Potrebna snaga traktora 20 – 45 ks
16 radnih tela čekića
540 rpm

види го оригиналниот оглас

Слични огласи