Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Notebook Lenovo G50-45 4gb ram , 1Tb hdd 14,000 ден.

пред 3 месеци - Компјутери - Битола
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Prodavam Notebook Lenovo G50-45 A6-6310/4GB/1TB/R5 M230 2GB/15'6'' HD LED/DVDRW/BT/Black/No OS . Zacuvan e, i e vo odlicna sostojba Telefon za kontakt - 075-981-061. Krste

види го оригиналниот оглас