Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

OPEL CORSA D 1.3 CDTI 55KW 2007 GODINA UVEZENA OD По договор

пред 1 ден - Автомобили - Битола
Opel Марка
Corsa Модел
- Боја
170 Поминати километри
2007 Година на производство
5 Потрошувачка
Рачен Менувач
Дизел Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

OPEL CORSA 1.3CDTI 55KW 2007G UVEZENA OD

види го оригиналниот оглас