Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Projector 3,500 ден.

пред 9 часа - ОСТАНАТО - СКОПЈЕ
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Se prodava nov projector, marka: RUS 8 mm, proizveden vo 1977 godina.

види го оригиналниот оглас