Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Ram 8 gb Kingston 2666mhz & 8 gb G.Skill 3200mhz 2,500 ден.

пред 1 месец - Компјутери - Струга
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

2 ×8 gB ram memory g skill and kingston

види го оригиналниот оглас