Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

RAM memorija Patriot 512MB DDR PC400 500 ден.

пред 6 дена - Компјутери - Прилеп
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Се продава RAM меморија Patriot 512MB DDR PC400.

види го оригиналниот оглас