Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

RENAULT MODUS 1.5 DCI 78 KW 2007 GODINA UVEZENA O По договор

пред 1 ден - Автомобили - Битола
Renault Марка
Modus Модел
- Боја
130 Поминати километри
2007 Година на производство
5 Потрошувачка
Рачен Менувач
Дизел Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

RENAULT MODUS 1.5DCI 78KW 106PS 2007G UVEZENO OD

види го оригиналниот оглас