Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Samsung 65" Q900T (2020) QLED 8K UHD Smart TV 2,000.00 €

пред 1 месец - Компјутери - Кочани
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Samsung 65" Q900T (2020 Model) QLED 8K UHD Smart TV cost $2,000

LG 65 Inch (2020 Model ) NanoCell 8K Ultra HD Smart TV cost $1,500

for sales interested buyers

contact me at danneystore@gmail.com

Whatsapp: +14792219134

види го оригиналниот оглас