Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Se itno prodava Dacia Duster 6,000.00 €

пред 1 месец - Автомобили - СКОПЈЕ
Dacia Марка
Duster Модел
- Боја
20 Поминати километри
2015 Година на производство
4 Потрошувачка
Рачен Менувач
Бензин Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Se itno prodava Dacia Duster sostojba odlčna benzinac bord kompjuter gume germanske contenental 3.5 litri na 100 km električni podizači stakala gepek velik cena 6000 evra telefon 071-592-495

види го оригиналниот оглас

Слични огласи