Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

SYM JET-4 50k. 2t. Socuvan...akomulator slab 2013g 750.00 €

пред 8 часа - Мотори - СКОПЈЕ
- Марка
- Боја
- Поминати километри
- Година на производство
- Потрошувачка
- Менувач
- Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

SOCUVAN SYM JET-4....50k....2t....PROIZV. 2013g.....NE E KINEZ.........AKOMULATOR SLAB PALI NA KURBLA....NEKOGAS GASI VO MESTO KOGA RABOTI........NAMALENATA CENA E FIKSNA........078.272.333

види го оригиналниот оглас