Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Toshiba 2,5 1,800 ден.

пред 4 часа - Компјутери - СКОПЈЕ
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Mnogu malku koristen na domasen laptop Asus
ispravna sostojba cena 1800 denari
Brand: Toshiba
Model: MQ04ABF100
2.5“ 1TB / 1000GB Sata Internal hard drive, 5400 Rpm, 128MB, 7mm thickness, 6 Gbit/s.

види го оригиналниот оглас