Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Toshiba 2,5 " 500 GB proizveden 07.2017 god 1,300 ден.

пред 5 часа - Компјутери - СКОПЈЕ
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Ispravna sostojba cena 1300 denari
Brand: Toshiba
Model: MQ01ACF050
2.5“ 500GB Sata Internal hard drive, 7200 Rpm,

види го оригиналниот оглас